Re5 – Regeneration:

Re5 er et nyt dansk koncept til behandling af slidgigt. Effekten opnås ved elektromagnetisk aktivering af kroppens egen naturlige helingsprocess. Man stimulerer kroppen ved at efterligne dens egne impulser.

Behandlingen er klinisk dokumenteret, medicinsk godkendt, bekvem og helt uden smerter eller andre gener.

Videnskabelige studier viser, at hvis et led behandles med Re5, sker der en genopbygning (regenerering) af basale strukturer i vævet og funktionen øges. Resultatet er således øget bevægelighed og mindre smerte.

Hvordan benyttes Re5?

Re5 spolerne placeres over det område af kroppen, der ønskes behandlet. Spolerne behøver ikke at berøre huden og de kan derfor anbringes uden på tøjet. Virkningen er lige så god. Under behandlingen kan man stå, sidde eller ligge – arbejde ved sin PC, læse, lytte til musik eller bare slappe af.

Behandlingen:

Hver behandling varer 30 minutter.

Alt efter symptomernes omfang og sværhedsgrad planlægges et behandlingsforløb. Det er mest almindeligt, at man skal have 10 behandlinger med et interval på 2-3 behandlinger om ugen.

Der har ikke været registreret bivirkninger til behandlingen.

Hvem har gavn af behandlingerne?

Re5 kan anvendes på alle med gener forårsaget af slidgigt i sine led. Det kan være skulder, nakke, ryg, hofte, albue, hånd, knæ og fod.

Resultatet er bedret bevægelighed og mindre smerte, så man eksempelvis bedre kan knappe små knapper, tage tøj på, rejse sig fra stolen, motionere og sove om natten.

Kontraindikationer:

Patienter med aktuel kræftsygdom, åbne betændte sår i det sygdomsramte område, pacemaker, aktiv immunsygdom, graviditet og børn.

Priser og tilskud:

Behandlingen er endnu ikke godkendt af Sygesikringen.

Kontakt venligst klinikkens sekretær vedr. priser.

Behandlingerne ydes kun i mit regi i Lemvig og Nykøbing Mors (se adresser under kontakt).